Veel gestelde vragen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Hartje.png

Bezorgen en ophalen.
Zit bezorgen bij de huurprijs inbegrepen.?
Nee, bij de huurprijs zitten geen bezorgkosten inbegrepen. Het pakket wordt door de huurder opgehaald en terug gebracht.

Kan het pakket bij mij thuis bezorgd worden?
Nee helaas hoe graag we dat ook zouden doen.
Naast de fotostudio doen we dit erbij, er is dus geen tijd om te bezorgen.
Wel staan we vriendelijk voor u klaar als u het op komt halen.

Wat zit er allemaal in het pakket?
Alle pakketten zijn geschikt voor 6 kindjes. Het bevat tentjes, luchtbedjes met pomp, op het thema aangepast beddengoed, picknickspullen en sfeerverlichting. Verder zitten er per thema allerlei accessoires bij om het feestje helemaal aan te kleden. Super compleet dus. Tot 8 kindjes te boeken.
Het enige wat de kinderen mee hoeven te nemen zijn hun pyjama’s, tandenborstels en een goed humeur. Het beddengoed hoef je niet te wassen en of te strijken bij retour. Dat doen wij ;-).

Wat zijn de afmetingen van de tentjes?
De tentjes zijn 100 x 80 x 106 cm. Daarin worden luchtbedjes geplaats van 76 x 190 x 22 cm. Per tentje heb je dus ongeveer 100 x 200 cm nodig. Je kunt ze in een rondje opstellen, of per 3 tegenover elkaar of in een rijtje als je woning smal is.

Waarvoor betaal ik borg? (75 euro)
Onderdelen van het pakket kunnen stukgaan. Schade die ontstaat door normale slijtage, komen natuurlijk niet voor jouw rekening. Indien er echter schade of vermissing ontstaat doordat onzorgvuldig met het materiaal wordt omgegaan, dan zijn we genoodzaakt borg in te houden om de materialen te kunnen repareren of vervangen. Bij nette en complete inlevering van het pakket ontvang je de borg binnen 4 dagen na aflevering terug.

Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met me op. Ik zal alle vragen met liefde voor je beantwoorden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Hartje.png