Even voorstellen

Hey hey, welkom bij Sleep over Party Eindhoven.

Ik ben Aniek Nooijen, woon in Eindhoven en ben dolgelukkig met mijn grote liefde Roel. Ik ben moeder van twee geweldige dochters en mijn partner heeft ook twee schatjes van kinderen. Samen hebben we het dus erg druk met die 4 koters.

Sinds geruime tijd werk ik als fotograaf en heb mijn eigen studio aan de Maasstraat 105 in Eindhoven waar ik met veel liefde voor het vak de mooiste momenten vast mag leggen van klanten (en hun dierbaren). Tevens werk ik ook op de mooiste buitenlocaties in de regio.

Als 2 werkende ouders met een samengesteld gezin weet ik als geen ander hoe lastig en stressvol het kan zijn om elke keer weer iets nieuws te verzinnen voor een verjaardagsfeest, kinderfeest of bijvoorbeeld feestje bij de grootouders (vooral in deze Corona tijd!).

Als ondernemer wilde ik daarvoor een unieke ervaring creëren en aanbieden. Dit idee bleek een groot succes en “Sleep over Party Eindhoven” werd opgericht. Via ons kan je een compleet pakket huren om je eigen te gekke gestylde slaapfeestje te organiseren. Alles zit erbij en ieder thema is compleet uitgewerkt tot de laatste details. Je hoeft zelf dus niks meer te doen dan het pakket in huis halen. Na het feestje heb je er geen troep van. De was doen wij namelijk voor je. Dat klinkt geweldig toch?

De kinderen zullen er nog altijd aan terug denken en over praten! En daar doen we het als ouders toch voor, niet waar?!

Het allerleukste aan de Sleep over Party vind ik de blije snoetjes van zowel het feestvarken als de vriendjes en vriendinnetjes.

Een slaapfeestje is super leuk als verjaardagsfeest maar net zo leuk voor bijvoorbeeld een teamuitje van het sportteam of een slaapfeestje met alle kleinkinderen bij de grootouders of gewoon met je eigen vriendinnen. Ik ben binnenkort zelf jarig en ga zelf zeker met een aantal meiden mijn eigen sleepover organiseren met een paar goede flesjes wijn erbij. Joehoee!
Kortom mogelijkheden te over.
Heb je iets anders in gedachte? Neem gerust contact op en ik denk graag met je mee.

Hopelijk mag ik je snel verblijden met de meest gave, mooie, perfect gestylde en vooral meest gezellige Sleep over Party ever!